BIZARNO! OTVORILA SE ZEMLJA I PROGUTALA AUTOMOBIL: Srećom, nema žrtava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 19:50

BIZARNO! OTVORILA SE ZEMLJA I "PROGUTALA" AUTOMOBIL: Srećom, nema žrtava (VIDEO)

Srećom, u ovom bizarnom incidentu niko nije povređen.

Automobil parkiran u jednom naselju u indijskom Mumbaju nestao je za svega nekoliko sekundi kada se otvorila rupa u zemlji tačno ispod.

Na snimku se vidi kako prednji deo automobila tone u rupu ispunjenu vodom. Zatim, potpuno nestaje u zemlji, kao da ih je progutalo živo blato.

Ono što je neverovatno jeste da su drugi parkirani automobili ostali netaknuti, a čini se da je zemlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod njima bila dosta stabilnija.

Kako izveštajima lokalnih medija, na mestu gde se nalazio automobil prethodno je bio bunar koji je u međuvremenu zaliven betonom. Sumnja se da su jake kiše prouzrokovale pomeranje tla i dovele do ovog problema, preneo je RT.

Srećom, niko nije povređen jer u trenutku incidenta nikoga nije bilo u vozilu.

Ipak, lokalni zvaničnici treba da objasne zašto bunar nije bio bolje prekriven.

Scary visuals from Mumbai's Ghatkoper area where a car drowned in few seconds. pic.twitter.com/BFlqcaKQBo

— Shivangi Thakur (@thakur_shivangi) June 13, 2021

Iznenadno otvaranje rupa nije toliko neobična pojava jer se, s vremena na vreme, iz različitih krajeva sveta, pojavi vest o tome.

U januaru je u Kini poginulo 6 ljudi kada je rupa progutala autobus. Prošle nedelje je na parkingu ispred bolnice u Jerusalimu rupa progutala nekoliko automobila, a slično se desilo i u Meksiku gde se zemlja otvorila u neposrednoj blizini jedne kuće čiji su stanari odmah evakuisani.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.