BIZARNI INCIDENT: Pastir terao ovce pa prešao državnu granicu, kad su ga uhvatili, otkrili su da pripada opasnoj grupi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 11:15

BIZARNI INCIDENT: Pastir terao ovce pa prešao državnu granicu, kad su ga uhvatili, otkrili su da pripada opasnoj grupi

Vojska hitno reagovala

Izrael je uhapsio libanskog pastira zbog "saradnje" sa Hezbolahom i zbog "infiltriranja" u pogranično područje.

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su njihovi pripadnici uhapsili libanskog čobanina, tvrdeći da je namerno prešao granicu, ističući da Libanac "pripada grupi za koju je utvrđeno da sarađuje sa Hezbolahom".

Vojska je u izjavi navela da je "pastir uhapšen na području planine Ros, nakon što je pastir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prešao granicu Libana i ušao na izraelsku teritoriju. On je  upao u zasedu i snage bezbednosti su ga sprovele na dalju istragu", ističući da neće dozvoliti nijedan pokušaj narušavanja suvereniteta države Izrael.

- Libanski pastir pripada grupi za koju je utvrđeno da sarađuje sa organizacijom Hezbolah - rekli su.

Nacionalna novinska agencija (NNA) izvestila je da je "patrola izraelskog neprijatelja otela libanskog ovčara H.Z. u mestu Bastara u mestu Kfar Šouba i odvela ga na okupirane teritorije". Hezbolah nije komentarisao navode Izraelskih odbrambenih snaga.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.