BG: Kamenom na hrvatsku ambasadu

Izvor: B92, 09.Jun.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Kamenom na hrvatsku ambasadu

Beograd -- Na prostor hrvatske ambasade u Beogradu bačen je kamen koji je oštetio reklamni pano, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Incident se dogodio oko 15 časova, a kako je rečeno, počinitelj je muškarac G.S. star 41 godinu, koji je priveden u policiju.

Prema informacijama koje je dobio ambasador Hrvatske u Beogradu Željko Kupresak, reč je o "osobi s psihičkim problemima", a "dosadašnja kriminalistička >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obrada ne upućuje na postojanje političke pozadine incidenta", prenela je Hina.

Privedeni je zadržan u pritvoru i o daljim koracima biće odlučeno nakon njegovog saslušanja, navedeno je u MUP-u.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačen kamen na hrvatsku ambasadu u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2012

BEOGRAD/ZAGREB - Na prostor hrvatske ambasade u Beogradu, u subotu oko 15 časova bačen je kamen koji je oštetio oglasnu ploču, kazao je portparol ministarstva vanjskih i evropskih poslova Berislav Živković.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bacio kamen na hrvatsku ambasadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2012

BEOGRAD -..Na prostor hrvatske ambasade u Beogradu bačen je kamen koji je oštetio reklamni pano, potvrđeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije...Incident se dogodio oko 15 časova, a kako je rečeno, počinitelj je muškarac G.S. star 41 godinu, koji je priveden u policiju...Prema informacijama koje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kamenom na hrvatsku ambasadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2012

Na zgradu ambasade Hrvatske u Beogradu danas je bačen kamen koji je oštetio oglasni pano. Počinilac je pirveden.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kamenom na hrvatsku ambasadu u Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2012, 11:17

BEOGRAD - Na prostor hrvatske ambasade u Beogradu bačen je kamen koji je oštetio reklamni pano, potvrđeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije. Incident se dogodio oko 15 časova, a kako je rečeno, počinitelj je muškarac G.S. star 41 godinu, koji je priveden u policiju...Prema informacijama koje...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.