BG: Automobil eksplodirao u pokretu / VIDEO

Izvor: Prva.rs, 08.Feb.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Automobil eksplodirao u pokretu / VIDEO

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, teško povređena osoba je prevezena privatnim vozilom u jednu zdravstvenu ustanovu u Beogradu.
Lakše su povređeni muškarac (36) i žena (55) koji su se nalazili u vozilu u blizini automobila koji je eksplodirao, kažu u Hitnoj pomoći, a njihove povrede su sanirane na licu mesta.
Tanjugu je u MUP-u rečeno da policija radi na utvrđivanju okolnosti incidenta i da se za sada ne zna šta je izazvalo eksploziju.
Eksplozija se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na uglu Jovana Bjelića i Zaplanjske.
Objavljen je i snimak Javnog servisa Srbije, na kom se vidi da se ukazuje pomoć jednoj osobi.

Izvor: b92.net
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Izbegnuta neviđena katastrofa: Deca ne idu u školu, auto-bomba eksplodirala u vreme velikog odmora (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Feb.2017

Dok se još ispituju uzroci eksplozije automobila u naselju Braće Jerković, u kojoj su povređene tri osobe, tek sada je jasno da je tragedija mogla biti mnogo veća...Zna se da je teško povređen vozač, ali i slučajni prolaznici, muškarac (36) i žena (55), a eksplozija se dogodila neposredno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.