BEZ MILOSTI: FA Engleske rigorozno kaznila Mitrovića zbog guranja sudije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 18:15

BEZ MILOSTI: FA Engleske rigorozno kaznila Mitrovića zbog guranja sudije

Incident se dogodio na meču FA kupa protiv Mančester junajteda.

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović kažnjen je sa osam mečeva suspenzije zbog guranja glavnog arbitra Krisa Kavane na meču FA kupa sa Mančester junajtedom.

Srpski centarfor je izgubio kontrolu kada je sudija pokazao na penal i dodelio Vilijanu crveni karton, pa mu je Kavano pokazao direktno isključenje, a sada je FA Engleske donela konačnu odluku o njegovoj kazni.

Istovremeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Savez je kaznio i trenera Marka Silvu sa dva meča zabrane vođenja ekipe zbog isključenja na istoj utakmici.

Srećom po Kotidžerse, Fulam dobro gura u Premijer ligi, trenutno su na desetom mestu sa 39 bodova i završili su sve brige oko opstanka u ligi.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Incident,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.