BESNA VOŽNJA SE PRETVORILA U STRAŠNU TRAGEDIJU: Nasmešio se majci pa joj upucao sinčića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 08:13

BESNA VOŽNJA SE PRETVORILA U STRAŠNU TRAGEDIJU: Nasmešio se majci pa joj upucao sinčića

Žena iz Kalifornije čiji je sin upucan i ubijen 2021. godine u, kako vlasti kažu, incidentu koji se dogodio na putu, rekla je na sudu da joj se osumnjičeni osmehnuo pre nego što je otvorio vatru.

Džoana Klunan, majka Ejdena Leosa (6), govorila je u ponedeljak na suđenju Markusu Entoniju Erizu, koji je optužen za ubistvo drugog stepena, piše San Bernardino San.

U pucnjavi u maju 2021. Ejden je sedeo na zadnjem sedištu ševroleta dok je njegova majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila, rekao je oficir kalifornijske patrole na autoputu Florentino Olivera tokom konferencije za novinare, izvestio je Pipl magazin.

Vin Li, za koju mediji kažu da je Erizova devojka, vozila je dok je Eriz bio na sedištu suvozača u automobilu.

Ubrzo nakon pucnjave, Klunan je u intervjuu za “Good Morning America” rekla da joj je, dok se vozila sa sinom, auto koji je vozila Li presekao put.

Na sudu je u ponedeljak ispričala jezive trenutke neposredno pre pucnjave, prenosi San. Navela je da joj je, nakon što joj je presekla put, Li pokazala znak “mir”.

Klunan je svedočila da nije želela da se vozi u blizini para pa je pokušala da se udalji od njih i pokazala im srednji prst, navodi San.

- Pogledao me je i nasmešio se nakon tog gesta – rekla  je Klunan za Eriza, prenosi San.

Kako je rekla, pokušala je da pobegne što dalje.

Nekoliko trenutaka kasnije, čula je buku za koju je rekla da je zvučala kao da je „veliki kamen udario u auto“. Zatim je čula jauk svog sina koji je sedeo iza nje, okrenula se i videla da mu glava visi.

Dve nedelje nakon pucnjave, i jedan dan posle Ejdenove komemoracije, osumnjičeni su uhapšeni, navodi ABC7.

Eriz, za koga vlasti tvrde da je priznao da je pucao na automobil, izjasnio se da nije kriv po optužbama za ubistvo i pucnjavu u vozilo, prenosi ABC 7.

Li, koja je nakon činjenice optužena za saučesništvo i posedovanje vatrenog oružja u vozilu, trebalo bi da ima pripremno ročište u februaru, navodi San.

Srbija Danas/P.S.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.