BBC najavljuje da će preostale epizode Top Geara biti emitovane ove godine

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC najavljuje da će preostale epizode Top Geara biti emitovane ove godine

BBC je najavio da će preostale epizode Top Gear serijala ove televizijske kuće biti emitovane ove godine, najverovatnije tokom jeseni. To je odlična vest za fanove ove serije u Velikoj Britaniji nakon što je direktor BBC2 programa obelodanio da će preostale tri epizode biti emitovane.

Međutim, u ove tri epizode neće biti studijskih scena klasičnih za prethodne epizode Top Geara obzirom da nakon incidenta u kojem je Jeremy Clarskon suspendovan pošto je pretukao pomoćnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << producenta ni presotala dva voditelja nisu želela da snime dodatne scene bez Clarskona. BBC navodi da bi pokušao da nastavi seriju bez Clarksona pri čemu je jedna od informacija bila da bi njega mogla da zameni ženska osoba. To će međutim biti teško ako se ima u vidu da Hammond i May ne žele da rade bez Clarskona.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.