BARŽE SE OTKAČILE I UDARILE U PANČEVAČKI MOST

Izvor: Kurir, 02.Jun.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARŽE SE OTKAČILE I UDARILE U PANČEVAČKI MOST

U Pančevački most na Dunavu kod Beograda udarile su dve barže koje su se otkačile zbog nevremena, a od siline udara otpalo je nekoliko blokova sa stuba na plovnom putu.

Barže pune tereta udarile su sinoć oko ponoći, a odmah posle nezgode rečna policija uspela je da ukloni barže koje su otplutale 500 metara nizvodno, da ne bi bilo smetnji za rečni saobraćaj.

Barže su se otkačile sa međunarodnog sidrišta, a policija i istražni organi će danas ispitati oštećenja na mostu.

Incident se nije odrazio na drumski i železnički saobraćaj preko mosta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Otkačile se barže i udarile u Pančevački most

Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2010

U Pančevački most na Dunavu kod Beograda udarile su dve barže koje su se otkačile zbog nevremena, a od siline udara otpalo je nekoliko blokova sa stuba na plovnom putu...Barže pune tereta udarile su sinoć oko ponoći, a odmah posle nezgode rečna policija uspela je da ukloni barže koje su otplutale...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.