BAHATOM SINU POSLANIKA HDZ SRAMNA OBJAVA NIJE PRVI INCIDENT: Pretio novinaru da će ga pretući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATOM SINU POSLANIKA HDZ SRAMNA OBJAVA NIJE PRVI INCIDENT: Pretio novinaru da će ga pretući!

Skandalozna objava na fejsbuku Ivana Ðakića, sina poslanika HDZ, Josipa Ðakića, nije jedina bahatost ovog 22-godišnjaka, koji je nedavno pred novinarkom Ivom Anzulović pretio nanošenjem telesnih povreda njenom kolegi Ivanu Žadi

Anzulovićeva je zbog toga protiv Ðakića juniora pokušala da podnese krivičnu prijavu Opštinskom državnom tužilaštvu.

Ivan Ðakić je, navodi se, 10 oktobra u kafiću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Boom u prisustvu niza svedoka, među kojima se našla i novinarka Anzulović, pretio Žadu da će ga prtetući čim ga vidi, vući za kosu i platiti 500 evra nekome u Zagrebu da mu polomi kosti.

Novinarka Anzulović je kao svedok pokušala da prijavi događaj kao najavu počinjenja krivičnog dela, ali je virovitička policija i nadležno tužilaštvu njenu prijavu odobilo da primi.

Prijava je odbijena sa obrazloženjem da je ona samo svedok, a da je oštećeni u tom predmetu Žada, te da upravo on treba da podnese prijavu, a da će nju pozvati ukoliko se proceni da je potreban iskaz.

- Nemalo sam ostala iznenađena jer sam zvala i policiju u Zagrebu, kao i advokata Vesnu Alaburić kako bih proverila jesu li zakoni koje ja znam, u svim izmenama i dopunama, isti svuda u zemlji ili u Virovitici postoje neki drugi - ispričala je Anzulovićeva.

Naravno, dodala je, da su joj iz Zagreba potvrdili da je njeno postupanje bilo ispravno i da prijavu može da podnee svako.

- Po njima je, dakle, sreća što znam kontakte Ivana Žade pa sam mu mogla preneti najavu fizičkog napada, ali šta ako neko želi da istuče nekog drugog mog kolegu kojem ne znam broj mobilnog, a policija odbije da uzme prijavu - zapitala je Anzulović.

Ona je, kaže, tog službenika policije prijavila MUP-u po broju značke i insistiraće, kaže, na sankcijama.

Posebno, jer je, kako kaže, mladi Ðakić pretnje iznosio i objavama na fejsbuku.

- Da, neću da ćutim ''novinarčiću'' Ivanu Žadi koji u poslednje dve godine piše raznorazne nebuloze, gadosti, neistine i gluposti o mom ocu, ne samo o mom ocu nego i o našem ministru Tolušiću, gradonačelniku Kirinu i direktoru Flore Željku Iharošu samo zato što taj isti jadnik nije dobio posao koji je plaćen 15.000 kuna! -  napisao je Ðakić.

Ðakić je u postu napisao i da je Žada od njegovog oca tražio neki posao, a kako je on odbio da mu pomogne krenuli su, kaže, "raznorazni jadni članci u kojima pljuje po njemu i ostalima".

- Zapamti jadni novinarčiću, ništa nećeš postići niti napraviti! Dugove vratiti nećeš, svoje okaljano ime i prezime nećeš popraviti, svoje probleme nećeš rešiti, neće ti biti bolje u životu - napisao je Ðakić junior.

Poručio je da je spreman za svog oca i u zatvor da ode doživotno, ako treba, a Žadi je poručio da dobro razmisli.

- Mani se mene i mog oca i porodice - navodi mladi Ðakić na svom fejsbuk profilu.

Upravo zbog navedenog statusa Žada je odlučio da poslanika i Ivanovog oca Josipa Ðakića prijaviti zbog pretnji, a nakon što se u medijima pojavila informacija o pretnji u kafiću Anzulović je pozvala Ðakića na kafu da bi ga posavetovala da se izvini njenom kolegi.

Ivan Ðakić je, međutim, to odbio da učini.

Svojevremeno se tako, kažu, pisalo o Hrvoju Ðakiću, kada je 2010. godine na Ugljanu izazvao incident tako što se prvo ispred jednog noćnog kluba potukao, a zatim nekoga čak i pokušao da pregazi svojim automobilom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRETIO BATINAMA NOVINARU Sve bahatosti sina poslanika HDZ-a koji mrze Srbe

Izvor: Blic, 08.Jan.2019

Skandalozna objava na fejsbuku Ivana Ðakića, sina poslanika HDZ, Josipa Ðakića, nije jedina bahatost ovog 22-godišnjaka, koji je nedavno pred novinarkom Ivom Anzulović pretio nanošenjem telesnih povreda njenom kolegi Ivanu Žadi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.