Avion u Beogradu udario u svetlo i sleteo sa rupom i oštećenim krilom, oglasila se Er Srbija

Izvor: Luftika.rs, 19.Feb.2024, 12:35

Avion u Beogradu udario u svetlo i sleteo sa rupom i oštećenim krilom, oglasila se Er Srbija

Avion Maraton erlajnza, kompanije koja obavlja letove za Er Srbiju, sa 106 putnika sleteo je na beogradski aerodrom s rupom u trupu aviona i oštećenim krilom, vidi se na fotografijama i snimcima.
Avion je oštećen u nedelju uveče prilikom poletanja sa beogradskog aerodroma kada je udario u svetlosnu signalizaciju na kraju piste.








View this post on Instagram









>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << />








A post shared by 192.RS (@192_rs)


Kako se nezvanično saznaje, a prenosi N1‚ uzrok incidenta je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom poletanja, tako da nije imao dovoljno vremena da se ranije odvoji od piste i izbegne svetlosnu signalizaciju
Zbog curenja goriva vatrogasci su morali da prskaju letelicu penom, kako bi se izbegao požar.
Evo kako je izgledao E-195 reg. OY-GDC kompanije Marathon airlines koji leti za ErSrbiju večeras posle prinudnog sletanja na BEG. pic.twitter.com/crLJURHeDa
— Peđa Vučetić (@Pedjijatar) February 18, 2024

“Er Srbija” je saopštila da je avion na letu za Diseldorf vraćen iz tehničkih razloga, a da bezbednost putnika nije bila ugrožena.
Britanka umrla u Beogradu nakon operacije smanjenje želuca u Turskoj, avion hitno sleteo

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Atinski mediji preneli da je avion grčke kompanije udario u opremu piste u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Feb.2024

Atinski mediji su tek danas popodne preneli da je avion grčke kompanije pri poletanju u nedelju uveče s beogradskog Međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" udario u opremu piste.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.