Izvor: B92, 24.Jan.2010, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sleteo zbog nemirnog putnika

Denver -- Avion američke kompanije "Junajted Erlajnz" morao je vanredno da sleti u Denver, pošto je jedan putnik, tokom leta, pokušao da otvori vrata letelice.

Piloti aviona na letu 223, iz Vašingtona za Las Vegas, odlučili su da, zbog nemirnog putnika, preusmere avion u kome je bilo 129 putnika, i on je bezbedno sleteo u Denver. Policija je, tokom noći, privela i ispitala muškarca koji je izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incident, izjavio je portparol aerodroma.

Predstavnici policije saopštili su da je putnik pre i tokom leta konzumirao alkohol. Policija ga je, posle saslušanja, uputila na medicinsko veštačenje.

Avion sa 129 putnika i osam članova posade iz Denvera je posle kraćeg zadržavanja bezbedno nastavio let za Las Vegas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.