Avion Er Srbije prinudno sleteo u Larnaku, zapalio se deo za prtljag

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2018, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion Er Srbije prinudno sleteo u Larnaku, zapalio se deo za prtljag

Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sleteo u Larnaku, javili su večeras redakciji Tanjuga putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kandić

Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije.

Oni su tada putnicima rekli da je sve u redu i da mogu da izađu.

Putnici su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aerodromu dobili vaučere za hranu i piće i čekaju dalje informacije.

Kako je Ljiljana Kandić ispričala, ona i suprug su sedeli na sedištima pored izlaza za slučaj opasnosti i osoblje im je davalo instrukcije.

Kaže i da se kroz prozore nije videlo ništa od dima.

Avion je, inače, "Er Srbija Goran Bregović", dodala je Ljiljana Kandić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion "Er Srbije" prinudno sleteo Larnaku

Izvor: RTS, 18.Sep.2018

. Na letu Beograd–Hurgada dogodio se incident kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je avion prinudno sleteo u Larnaku, javili su redakciji "Tanjuga" putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kontić.

Nastavak na RTS...

POŽAR U AVIONU ER SRBIJE, HITNO SLETEO U LARNAKU! Putnici u panici: Ništa se nije videlo od dima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018

Najverovatnije se zapalio deo za prtljag..Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sleteo u Larnaku, javili su putnici na tom letu...Pročitajte i:..Avion je na aerodromu u Larnaki čekao veliki broj vatrogasnih kola,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.