Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2021, 15:29

Australijanka zapalila hotel kako bi pobegla iz izolacije

Pandemijsko ludilo ne smiruje se gotovo dve pune godine, a koliko su ljudi istraumirani, nepoverljivi i na ivici živaca, pokazuje i poslednji primer iz Australije gde je žena (31) kojoj je otkrivena infekcija najnovijim omikron sojem koronavirusa, zbog čega je poslata u karantin, zapalila hotelsku sobu kako bi pobegla iz propisane izolacije.
Podmetnuvši požar u svojoj sobi ona je izazvala evakuaciju čitavog hotela, ali u incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << srećom nije bilo povređenih.
Kada je utvrđeno iz koje sobe je vatra počela da se širi, ona je uhapšena i sumnjiči se za podmetanje požara i izazivanje opasnosti.
Kasnije je otkriveno da je ona u hotelskoj sobi boravila sa dvoje maloletne dece, prenosi Nova.rs.
🚨🇦🇺Video: Australia Hotel Fire:pic.twitter.com/NIAchDyU4T
— Terror Alarm (@terror_alarm) November 28, 2021

Vatra je uništila dve sobe hotela, a ostali pacijenti koji su bili u izolaciji kažu da su prilično besni zbog ovog poteza.
– Bila sam u kupatilu kada se to desilo. Ranije je bilo nekoliko lažnih uzbuna, tako da nisam obratila pažnju odmah. U jednom trenutku smo bili u sobi, u drugom su vikali da moramo da se evakuišemo, a ja sam trebala da izađem iz karantina sledećeg dana. Sada ne znam šta će se desiti – ispričala je Miranda, jedna od pacijentkinja u karantinu.
Slovenac primio 23 doze vakcine protiv korone u tuđe ime

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.