Areta Frenklin slomila nožni prst o cipelu Džimija Čua

Izvor: Blic, 21.Jun.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Areta Frenklin slomila nožni prst o cipelu Džimija Čua

LOS ANĐELES - Areta Frenklin je nedavno slomila nožni prst tako što se saplela o cipele poznatog britanskog dizajnera Džimija Čua, piše "Didžital spaj".

Incident se dogodio u jednom hotelu u Dalasu kada je "Kraljica soula", saplevši se pala i zarila prst u štiklu skupocenih salonki, izjavio je njen predstavnik za štampu.

Pevačica se tek nekoliko dana kasnije obratila lekaru koji je ustanovio prelom i stavio joj gips. Areta Frenklin je izjavila da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prelom više smeta zbog "estetskih razloga", nego zbog bolova koje trpi.

"Kako ću sada da uskladim moju novu brendiranu haljinu sa ovom drvenom, plavom, bolničkom cipelom?", upitala je ona u šali.

Ova nezgoda usledila je samo nekoliko meseci nakon što se 68-godišnja pevačica oporavila od teške bolesti. Ona bi trebalo da se 27. jula vrati na koncertnu scenu nastupom u Njujorku.

Povezane vesti: Đurin šareni svet

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Areta Frenklin se splela o cipelu i slomila prst!

Izvor: S media, 22.Jun.2011, 02:51

Pevačica Areta Frenklin je imala nezgodu u jednom hotelu u Dalasu kada je saplevši se o skupocene cipele poznatog britanskog dizajnera Džimija Čua, slomila nožni prst!..Incident se dogodio u jednom hotelu u Dalasu kada je "Kraljica soula" Areta Frenklin, saplevši se pala i zarila prst u štiklu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.