Ankara: Ranjen u pokušaju ulaska u Erdoganovu kancelariju

Izvor: Blic, 21.Nov.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ankara: Ranjen u pokušaju ulaska u Erdoganovu kancelariju

Neidentifikovani muškarac, koji je navodno nosio eksploziv, pokušao je danas da uđe u zgradu u kojoj se nalazi kancelarija turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana, javljaju turski mediji.

U pokušaju da ga u tome spreče, pripadnici obezbedjenja su ga ranili iz vatrenog oružja u stopalo, nakon čega je on prebačen u bolnicu.

Još nema zvaničnog saopštenja o ovom incidentu, a snimci turskih medija pokazuju da je obezbeđenje zgrade posle pucnjave značajno pojačano.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušaj atentata na turskog premijera Tajipa Erdogana, napadač uhapšen!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2013

Neidentifikovani muškarac, koji je navodno nosio eksploziv, pokušao je da uđe u zgradu gde se nalazi kancelarija turskog premijera. U pokušaju da ga u tome spreče, pripadnici obezbeđenja su ga ranili iz vatrenog oružja u stopalo

Nastavak na Telegraf.rs...

Ranjen u pokušaju ulaska u kancelariju Erdogana

Izvor: Akter, 21.Nov.2013

Neidentifikovani muškarac, koji je navodno nosio eksploziv, pokušao je danas da uđe u zgradu u kojoj se nalazi kancelarija turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.