Izvor: Press, 02.Okt.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela prvi put pred TV kamerama o incidentu sa suprugom Andrejem, Luninom učešću u "Zadruzi 2" i novoj pesmi sa Gagijem!

Novo izdanje emisije "Ami G Show" očekuje vas u dobro poznatom terminu - u utorak 2. oktobra u 22:15 časova samo na TV Pink, a Ognjen će u studiju ugostiti bivši bračni par i nekadašnje zvezde devedesetih Anabelu Atijas i Gagija Đoganija.
Anabela i Gagi će kod Ognjena potpuno iskreno govoriti o porodičnim odnosima, prisetiće se periodakada su bili u braku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, ali i razloga za razvod i priča o porodičnim nasilju.Anabela se pre šest godina udala za sarajevskog biznismena Andreja Atijasa, sa kojim je dobila trećućerku Blankicu, a nedavno se u medijima pojavila informacija da su se supružnici fizički sukobili uporodičnom stanu. Iste noći su oboje privedeni u policijsku stanicu, a prema informacijama koje su sepojavile,
Andrej je tokom svađe zbog psa Anabeli opalio šamar, a pevačica mu je uzvratila tako što ga jeizgrebala noktima po licu. Oboje su nakon saslušanja pušteni, a Anabela je odlučila da ne podnese tužbuprotiv Andreja.Šta se zaista dogodilo te noći u njihovom domu, da li je među njima došlo do fizičkog sukoba i da li će serazvesti, Anabela će otkriti upravo ovog utorka u emisiji "Ami G Show".Razlog zbog kog su Anabela i Gagi često u medijima, svakako jeste i njihova ćerka Luna, koja je po drugiput učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga".
Njih dvoje su podržavali njenu vezu sa oženjenim SlobomRadanovićem, i bili su uz nju nakon raskida i izlaska iz rijalitija. Međutim, sada će prvi put zajednokomentarisati njeno učešće u drugoj sezoni "Zadruge" i da li smatraju da se za sada bolje pokazala negotokom prethodnog učešća.Ono što će obradovati njihove obožavaoce, jeste da Anabela i Gagi kao originalna postavka jedne odnajpopularnijih grupa devedesetih "Funky G", spremaju novu pesmu o kojoj ce premijerno govoriti kodOgnjena.U studio stiže bivša učesnica "Farme" i sportistkinja Ljuba Pantović, čija ćerka Aleksandra Subotićtrenutno sa dečkom Davidom Dragojevićem učestvuje u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga2".
Ljuba se često oglašavala u medijima i javno rekla kako ne podržava Aleksandrinu vezu sa Davidom ikritikovala ponašanje svoje ćerke, zbog čega već neko vreme nisu u dobrim odnosima.Ona će upravo u emisiji "Ami G Show" ovog utorka izneti do sada javnosti nepoznate detalje oAleksandri i njenom dečku Davidu.Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite "Ami G Show" u utorak 2. oktobra od 22:15 časova samona TV Pink!
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ovako se nijedna pevačica nije obukla: Anabela večeras na televiziji objavljuje svoj povratak na scenu, a o njenom izdanju će se danima pričati!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018

Anabela Atijas i Gagi Đogani večeras će “oživeti” svoju nekada slavnu grupu “Funky G”, koja je žarira i palila devedesetih i dvehiljaditih. Njih dvoje će večeras u emisiji predstaviti novu pesmu i najaviti veliki povratak na scenu u emisiji “Ami G Show”. Pored toga, pričaće i o ćerki...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.