Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Subotić o tuči sa Ramonom: ONA JE JEFTINA FUFICA!

Nakon incidenta koji se desio sinoć kada se Ramona nabacivala Davidu, Aleksandra je sa ukućankama komentarisala situaciju. – Ma ona je jeftina fufica, trljala se prošle nedelje uz Cobeta, a sada kao na Davida, jako mi je drago što je on sam ponizio kad joj je namazao sir na glavu tako da ja nisam morala The post Aleksandra Subotić o tuči sa Ramonom: ONA JE JEFTINA FUFICA! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Incident,   Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆ BLUDA U ZADRUZI I PAROVIMA: Nema ko koga nije NAVATAO, a u Zadruzi po prvi PUT desila se i PRAVA TROJKA

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018, 12:41

Prethodna rijaliti noć prošla je kao nikad do sada! Posle samo dve nedelje takmičari, ni manje ni više, nego oba rijalitija prepustili su se strastima. Sinoć se tresla kako vila “Parovi”, tako i imanje “Zadruga”. Gledaoci su mogli da vide 5 žestokih akcija, dosta golotinje ali i intimnosti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.