Albanci napali srpsku ambasadu u Briselu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci napali srpsku ambasadu u Briselu

Oko 20, uglavnom mlađih ljudi sa zastavama Albanije i Kosova okupilo se ispred ambasade Srbije u Briselu a deo njih je pokušao da skine zastavu Srbije.
Kako saznaje agencija Beta iz izvora bliskih ambasadi, incident se dogodio oko 15.30, a okupljeni su se razbežali pošto su čuli policijske sirene.
Prema rečima izvora Bete, nekoliko okupljenih preskočilo je ogradu ispred srpske ambasade, zatim su pokušali da skinu zastavu i lupali na vrata.
Dežurni u ambasadi pozvao je policiju i oni su verovatno čuli sirene, pa su se vratili preko ograde i razbežali, rekao je Betin izvor i dodao da na zgradi ambasade nije pričinjena materijalna šteta.
Okupljeni su nosili dve kosovske zastave i sedam-osam albanskih zastava. Neki su imali fantomke na licu.
Protest ispred ambasade Srbije u Skoplju
Stotinjak...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci napali ambasadu Srbije u Briselu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2010

Grupa od dvadesetak osoba koje su nosile zastave Albanije i Kosova okupila se danas ispred ambasade Srbije u Briselu, pri čemu su neki od njih pokušali da skinu zastavu Srbije, potvrdio je ambasador Srbije u Belgiji Radomir Diklić...Nekoliko, mahom mlađih osoba, pokušalo je da skine zastavu pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Albanci napali srpsku ambasadu u Briselu!

Izvor: S media, 16.Okt.2010

Grupa demonstranata sa zastavama Albanije i Kosova, pokušala da skine zastavu Srbije sa srpske ambasade u Briselu. Ranije u subotu održan protest ispred ambasade Srbije u Skoplju...Kako saznaje agenciji Beta iz izvora bliskih ambasadi, incident se dogodio oko 15.30, a okupljeni su se razbežali pošto...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.