Aci Lukasu preti zatvorska kazna, i to ne baš mala! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aci Lukasu preti zatvorska kazna, i to ne baš mala! (FOTO)

Pevač Aca Lukas sumnjiči se da je u toku dana ispred svoje kuće pretukao fotografa redakcije Srpski Telegraf, Milana Lučića, nanevši mu ozbiljne povrede glave, vrata i ruku.

On se trenutno nalazi u Urgentom centru, gde mu lekari ukazuju neophodnu pomoć.

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, posle incidenta saslušan je u policisjkoj stanici na Voždovcu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Foto: Telegraf

Kako je objasnio glavni urednik ovog lista, Milan Lađević, oni će kao redakcija u svakom smislu stati iza svog novinara.

- Insistiramo da država stane na put i da preduzmu sve neophodne mere protiv javnih ličnosti koji su se pokazali kao batinaši - rekao je on za naš portal.

Foto: Telegraf

Kako saznajemo, protiv srpskog pevača priprema se krivična prijava za nasilničko ponašanje.

U našem zakonodavnom sistemu novinari nemaju status službenog lica, tako da bi, ukoliko se ispostavi da je kriv zbog napada na fotografa, Lukas mogao da se suoči sa novčanom kaznom, ali i kaznom zatvora u trajanju do tri godine.

A, da li će fotograf privatno goniti Lukasa, i šta je rekao o bliskom susretu sa poznatim pevačem, čitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukas se oglasio posle napada na fotografa i nastavio sa psovkama!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pušten je policijske stanice na Voždovac, gde je bio priveden i saslušan zbog sumnje da je pretukao fotoreportera dnevnog lista "Srpski telegraf" Milana Lučića. Folker je bio neraspoložen i ljut, posle informativnog razgovara je seo automobil...

Nastavak na Telegraf.rs...

ŽAO MI JE ŠTO NISU DEVEDESETE, ZAVRŠIO BI U INVALIDSKIM KOLICIMA! Aca Lukas nastavlja da preti fotoreporteru kog je pretukao!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 16:34

Aca Lukas je juče, u utorak 13. juna pretukao fotoreportera dnevnog lista "Srpski telegraf" Milana Lučića, koji je nakon batina koje je dobio završio u Urgentnom centru! Kako nam je Milan ispričao, Lukas ga je napao nakon što ga je ugledao u blizini zgrade na Voždovcu u kojoj živi. Prvo ga je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.