AVION NAPUKAO TOKOM LETA: Putnici su izbačeni u vazduh tokom jezivog incidenta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 14:35

AVION NAPUKAO TOKOM LETA: Putnici su izbačeni u vazduh tokom jezivog incidenta (VIDEO)

Zbog jakih turbulencija avion je izbacio putnike do plafona.

Video koji je snimio putnik u Kini koji prikazuje šta se dogodilo tokom leta na putovanju od Šangaja do Pekinga prošlog ponedeljka zaprepastilo je sve!

Kao što se vidi na snimku sa leta Er Čajna, putnici i posada su doslovno "izbačeni" sa svojih sedišta tokom turbulencije koja je nastala.

Kako prenose mediji najmanje jedan putnik i jedan član posade su povređeni nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incidenta.

Passenger and flight attendant injured after Air China flight hit severe turbulence between Shanghai and Beijing. pic.twitter.com/AGiZ6mp4lt

— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk) July 11, 2023

Opisujući šta se dogodilo, putnik na letu je rekao da je krov aviona napukao i da je pokrenut znak za izlaz.

- Prva polovina leta je bila mirna. Iznenada u poslednjih 30 do 40 minuta dok su putnici dolazili i izlazili iz toaleta, došlo je do propadanja, rekao je jedan od putnika.

- Video sam ženu u 40-im godinama i stjuardesu kako je pokriva, rekao je drugi putnik na letu, koji je profesor geofizike na univerzitetu u Kini,

On je čestitao članovima posade jer su se, kako je rekao "uprkos strahu žrtvovali da zaštite putnike koji nisu bili vezani pojasevima. Zatim su profesionalizmom i smirenošću pomogli svima koji su zadobili povrede".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.