20 mrtvih zbog incidenta s majmunom, izašli i tenkovi

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 mrtvih zbog incidenta s majmunom, izašli i tenkovi

Etnički sukobi doveli su do najmanje 20 mrtvih na jugu Libije u gradu Sabi nakon što je majmun napao devojčicu, zbog čega je usledila osveta, prenosi BBC Etnički sukobi doveli su do najmanje 20 mrtvih na jugu Libije u gradu Sabi nakon što je majmun napao devojčicu, zbog čega je usledila osveta, prenosi BBC. Kako navode, majmun koji je bio ljubimac >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << trojice mladića devojčicu je povukao za šal, grebao je i grizao, zbog čega su u osveti oni ubijeni, zajedno s majmunom. Nakon toga usledila je višednevna borba između grupa Avlad Sulejman i Gvedadfa. BBC navodi da su tokom sukoba korišćeni tenkovi, rakete, granate i drugo teško naoružanje, kao i da je najmanje 50 ljudi ranjeno. Trojica muškaraca koja su ubijena s majmunom su u vreme napada bili deo zajednice Gvedadfa, iste one iz koje je ubijeni libijski lider Muamer Gadafi. Odnosi dve zajednice su zategnuti već godinama, piše BBC. Moguće je da ima više žrtava jer su poznate samo žrtve grupe Avlad Sulejman.(B92)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog incidenta s majmunom 20 mrtvih

Izvor: Radio 021, 21.Nov.2016

Etnički sukobi doveli su do najmanje 20 mrtvih na jugu Libije u gradu Sabi, nakon što je majmun napao devojčicu, zbog čega je usledila osveta, prenosi BBC...Kako navode, majmun koji je bio ljubimac trojice mladića, devojčicu je povukao za šal, grebao je i grizao, zbog čega su u osveti oni ubijeni,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.