16.10.2016 ::: Bentley udario u tramvaj i izbacio ga iz šina (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 16.Okt.2016, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

16.10.2016 ::: Bentley udario u tramvaj i izbacio ga iz šina (FOTO)

Incident između luksuznog kupea Bentley Continental GT se dogodio u švajcarskom Cirihu. Kao pobednik iz ovog "dvoboja" izašao je Bentley, koji je izbacio tramvaj sa šina. To je dokaz, da veličina i masa u ovakvim havarijama ne igraju presudnu ulogu...

Web portal GTSpirit.com nas je informisao, da je do nezgode došlo tokom dana. Na osnovu fotografija, možemo zaključiti da je udarac bio snažan, jer je tramvaj izbačen sa šina.

Svi putnici u tramvaju su prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << bez povreda, a vozač Bentleya je prošao sa lakšim povredama. Koliko je oštećen automobil, nije poznato, ali verovatno će njegov vozač određeno vreme morati da putuje javnim prevozom.

Foto: Blick.ch
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.