Izvor: Gs.rs, 30.Sep.2010, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zombi mod porvrđen za Call of Duty: Black Ops

30.09.2010 - Iako developeri iz Treyarch-a i dalje nisu detaljno prikazali multiplayer sekciju svoje predstojeće Call of Duty igre nekoliko detalja je ipak objavljeno u javnost. Fanovi orginalnog Zombie moda iz CoD World of War će moći da se oprobaju i u novoj igri, a poseban kooperativan mod za šest igrača nazvan "Combat Training" će na vas slati talase običnih (ne zombie) neprijatelja. Igrači koji kupe collectors edicije igre će imati i mogućnost da igraju po jednu novu mapu u ta dva moda. Puna verzija igre Call of Duty: Black Ops će se pojaviti u prodaji 9. Novembra na PC-u i nextgen konzolama a trejler koji prikazuje multiplayer pogledajte u nastavku članka.

Nastavak na Gs.rs...






Povezane vesti

Black Ops Achievements: lista

Izvor: GameInfusion.net, 01.Okt.2010, 01:52

Treyarch je objavio listu svih "dostignuća" u pretstojećen nastavku Call of Duty serije, Black Ops, kao i broj odgovarajućih poena, tj. vrstu trofeja. Naime, vlasnici Xbox 360 konzole, kao i PC igrači, dobijaće Achievement poene, kao nagradu za postizanje ovih ciljeva. Ekvivalent toga na Playstation...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gs.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gs.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.