Ženski kutak u svetu video igrica

Izvor: Vesti.rs, 09.Nov.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženski kutak u svetu video igrica

Internet je nepresušni izvor zabave kako za odrasle tako i za decu. Igre za decu menjaju se iz dana u dan, a uz odgovarajuću pomoć roditelja, Internet nudi zabavne i često poučne igre za svaki uzrast.
Većina sajtova kao posebnu kategoriju nudi i igre za cure kojima dominira prvenstveno ženska tematika. Dakle nema pucanja, tuča i fudbala.
Angelina Brad kiss je potpuno otkačena igrica koja za cilj ima naterati slavni par da se poljubi, ali tako da ih ne primeti ni jedno od njihove dece. Na prvom nivou su u sobi sa njima samo Medoks i Zohara, ali se na svakom sledećem nivou povećava i broj dece, a zadatak da se neopaženo ukrade poljubac postaje sve teži.
Svim devojkama koje su nekada volele da se igraju kuvanja igra Cook academy nudi upravo to, dobru zabavu i recepte koji se zaista mogu i upotrebiti. Ova igrica puna je i zanimljivih potaka, tako će igrači saznati da su američki uzgajivači spanaća 1937. godine podigli spomenik mornaru Popaju ili da je prvi Guakamole napravilo pleme Acteka.
Igre za cure kriju, izmedju ostalog i Bratz lovemeter, ljubavnu igru u kojoj devojka može da sazna koliko se ona i njen dečko vole. Potrebno je ukucati vaša imena a Bratz devojke će vam već proreći sudbinu. Igre za cure nude i mnogo toga drugačijeg. Devojke kroz igru mogu videti kako je to čuvati bebu, raditi u butiku, frizerskom salonu ili cvećari, mesiti kolače ili ići u lud provod sa junacima iz sveta muzike i filma.
Kroz Igre oblačenja mogu se isprobavati venčanice, menjati boja kose ili očiju. Uz predivnu garderobu i aksesoar, potrebno je samo malo mašte i zabava može da počne.Ako si fan Lady Gage kroz igru joj možeš dati još ludji make over od njenog trenutnog izgleda.
Igara za cure je zaista mnogo, a dobra vest je da ih iz dana u dan ima sve više.