Zavirite u Earthfall (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Jul.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u Earthfall (VIDEO)

Da li ovu igru s pravom nazivaju naslednicom famozne Left4Dead?

Igra Earthfall stigla je na PC, PS4 i Xbox One!

"Deset godina čekamo igru koja bi nasledila Left4Dead, i onda nas u nekoliko meseci 'zviznu' čak četiri dostojna naslednika," prenosi "PC Gamer".

Reč je o igrama Vermintide II, GTFO i Deep Rock Galactic, a sada im se pridružuje još jedna kolektivna pucačina – Earthfall.

Radnja igre je smeštena u šume pacifičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << severozapada, a igračima su na raspolaganju misije u kojima će "razneti" vanzemaljske protivnike.

"Ovakve igre gledali smo u raznim varijantama gde su protivnici zombiji, ali sada su njih zamenili vanzemaljci. Ovo je više od obične pucačine, pošto ćete imati opcije postavljanja barikada i stražarskih kula," prenosi taj portal.

Earthfall se plaća oko 27 evra, ali su tvorci ("Holospark") najavili da će ga razvijati i nadograđivati tokom narednih godina i da će te nove verzije biti besplatne za sve koji poseduju prvu.



Izvor: YouTube/Holospark

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.