Wii U krajem novembra u prodaji

Izvor: Playsomnia.com, 14.Sep.2012, 03:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wii U krajem novembra u prodaji

Do sada smo znali otprilike kada možemo da očekujemo novi Wii, a od danas znamo i tačan datum. Prodaja Wii U konzole počinje 30. novembra na teritoriji Evrope, i dolaziće u dva izdanja. Skromniji Basic će koštati 299€ i sadržaće konzolu sa 8 GB memorije gamepad, HDMI kabl i sensor bar, dok će Deluxe stajati 350€ koji će povrh toga imati 32 GB memorije, dock za punjenje kontrolera i jednu igru - Nintendoland.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nintendo Wii u Japanu od 8. decembra

Izvor: ITsvet.com, 14.Sep.2012

Nintendo je najavo da će japanski datum pojavljivanja nove Wii U konzole biti 8. decembar ove godine. Kompanija je istom prilikom naglasila da će konzola koštati $335 kada se bude pojavila. Ovu konzolu će karakterisati 2GB sistemske memorije i to 1GB za igre i 1GB za operativni sistem. Takođe, Wii...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.