Vikend popusti

Izvor: Playsomnia.com, 10.Avg.2012, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend popusti

FPS sa jakim multiplayer delom Nexuiz se tokom ovog vikenda može besplatno probati na Steam-u, a cena je 75% niža nego inače - 2.5€, a svaka četvrta kopija je besplatna. Osim ovoga su na popustu i igre Kalypso Media - većini su poznati po Tropico serijalu, a u ponudi imaju petnaestak igara sa popustima između 15% i 80%. GOG.com su prepolovili cene nekoliko igara - Alien Breed i Worms United se izdvajaju iz ponude, koja sadrži sedam igara. Green Man Gaming za narednih nekoliko dana imaju sledeće planove: F.E.A.R. 3 je danas 4$, sutra će Witcher 2 biti 60% jeftiniji, a nedelja je rezervisana za Lord of the Rings: War in the North sa popustom od 75%. Povrh toga, sa vaučerom PCGMR-GREEN-SUMMR dobijate 20% na bilo šta, pa i na već snižene igre.
Update:
Zaboravili smo Indie Gala, koji se završava za sedam dana, i sadrži čak devet igara za oko 8$. Novi Indie Royale je pokrenut danas sa minimalnom cenom od oko 6$, a u kompletu su igre za koje možda niste čuli (SOL: Exodus i All Zombies Must Die su eventualni izuzeci), kao što je često slučaj sa njihovim bundle-ovima. Od danas je dostupan i GalaStore, online prodavnica indie igara koja trenutno ima 50 igara po uvek jeftinim cenama, a ovo je tek početak.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.