Novi MechWarrior sledeće godine

Izvor: Playsomnia.com, 04.Nov.2011, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi MechWarrior sledeće godine

Fanovi MechWarrior serijala verovatno još uvek čekaju šta će biti sa novom igrom, koja je najavljena još pre dve godine. Piranha Games su se danas oglasili - MechWarrior Online je i dalje u razvoju, i planiran je za drugu polovinu sledeće godine, ali samo za PC, dok je verzija za Xbox 360 izgleda otkazana. Igra će biti besplatna, i ostaće verna prethodnim delovima uz određene modernizacije. Radnja će biti smeštena posle invazije iz 3050. godine, i svaki dan u igri će obuhvatati jedan dan u univerzumu Inner Sphere-a.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots najavljen

Izvor: Playsomnia.com, 04.Nov.2011

Ubisoft Montreal je najavio Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots za PC, PS3 i Xbox 360, koji bi trebalo da bude završen negde u 2013. godini. Priča prati više protagonista, dok je revolucionarna grupa nazvana True Patriots koja je krenula na pohlepne političare i korporacije ovoga puta glavna pretnja....

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.