The Witcher 3: Wild Hunt E3 Xbox One Trailer

Izvor: Playsomnia.com, 10.Jun.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Witcher 3: Wild Hunt E3 Xbox One Trailer

Legenda o epskoj avanturi Geralta od Rivije nastavlja se i na Xbox-u One, kako je najavljeno na današnjoj Microsoft-ovoj konferenciji na E3 u Los Anđelesu, a prethodno je najavljen za PC i PS4. Prema najnovijim vestima igra će koristiti karakteristične osobine sistema na Xbox-u One, kao što su opcione glasovne komande i bacanje magija preko Kinect-a, dok se za napredovanje u razvoju lika i menadžment inventara može koristiti nova aplikacija SmartGlass, koja omogućava da igru kontrolišete i preko svog mobilnog telefona ili tableta. U novoj igri očekuje vas preko 100 sati lutanja otvorenim svetom, prateći priču sa više niti u kojoj vaše akcije utiču na njen ishod. U nastavku pogledajte prvi gameplay trailer za The Witcher 3: Wild Hunt.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dead Rising 3 ekskluzivno za Xbox One

Izvor: Playsomnia.com, 10.Jun.2013

Ekskluzivno za Xbox One najavljen je treći nastavak Dead Rising serijala, u kome se glavni lik Nick Ramos probija kroz horde zombija koristeći oružje kao što je francuski ključ, sačmaru, motornu testeru, pa i sopstvene pesnice. Gameplay trailer prikazuje borbu za opstanak u otvorenom svetu, a uz...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.