Stara HOROR priča u novom JEZIVOM ruhu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara HOROR priča u novom JEZIVOM ruhu (VIDEO)

Novi snimci “Veštice iz Blera“.

Pre nešto više od mesec dana, u okviru E3 sajma, najavljena je nova igra kreatora Layers of Fear, studija Bloober Team. Tad smo imali priliku da vidimo prvi video nove-stare “Veštice iz Blera“, koji je sadržao neke elemente gejmpleja, ali sad je stigao novi, koji nam donosi skoro 12 minuta okrenutih u potpunosti gejmpleju.

 Snimak nam potvrđuje da ćemo imati i opipljive neprijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u igri, koje ne možemo ubiti, ali ih možemo zaslepeti lampom (poput opcije u Alan Wake igrama) i pre svega nas upoznaje bolje sa okruženjem šume, koja zaista izgleda prelepo, ali i jezivo.

Nadamo se da će tempo igre biti sličan prvom filmu, i da ćemo dobar deo igre prosto biti “progonjeni” nečim nevidljivim u šumi, jer je, iskreno, taj deo filma i bio najbolji…

Pogledajte video i javite nam svoje utiske!



Izvor: Game Informer

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.