Spremite se za novu ISTORIJU gejminga

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za novu ISTORIJU gejminga

Testiranje nove Steam platforme u BETA kreće u avgustu.

Steam i Valve su spremni da još jednom naprave istoriju gejminga - novom Steam platformom druge generacije, čije testiranje samo što ne počne!

Početkom ove godine Valve je konačno zvanično najavio da će krenuti sa redizajniranjem izgleda Steam klijenta. Prošlog meseca tj. u junu smo zahvaljujući dataminerima uspeli da vidimo neke od prvih slika kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << taj redizajn zapravo izgledati, a sad dobijamo i potvrdu kad će početi BETA testiranje.

Korisnički interfejs Steam-a je, iako u suštini bogat funkcijama, nešto što je “rak rana“ cele platforme, jer je veoma zastareo i izgledom i praktičnom funkcionalnošću, jer praktično nije menjan 15 godina, tako da najveći broj igrača jedva čeka da vidi kako će se pokazati novi Steam klijent.

Priliku da ga prvi srećnici testiraju imaće već ovog avgusta, kada kreće BETA faza, tako da, ukoliko želite da budete među prvima koji će probati novi Steam, prijavite se za Steam Client BETA.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.