Skyrim Dawnguard DLC trailer

Izvor: Playsomnia.com, 01.Jun.2012, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skyrim Dawnguard DLC trailer

Od Bethesde stiže prvi trailer DLC-a za igru The Elder Scrolls V: Skyrim pod nazivom Dawnguard. Ovaj DLC očekuje se na leto za Xbox LIVE, a nešto kasnije stiže na PlayStation Network i Steam. Pogledajte u nastavku trailer, koji osim što objašnjava priču u ovom DLC-u, prikazuje i borbu dok je lik na konju, što će biti uvedeno u igru sa 1.6 patch-om.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije vam dosta Skyrima? Na jesen stiže Dawnguard

Izvor: GameInfusion.net, 01.Jun.2012

Nije vam dosta Skyrima? Bethesda je objavila trailer za Dawnguard, prvu zvaničnu Skyrim ekspanziju.. .. .Dawnguard nije DLC, već add-on, ali je od tehnikalija mnogo važnije što on donosi novi gameplay, nove likove i mračnu priču povezanu sa vampirima i antagonistom koji pokušava da se...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.