Izvor: Mondo, 02.Jun.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se nje? Sad puno košta! (VIDEO)

Sindel se vratila, ali osim što je još uvek nismo videli - preskupa je!



Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 je još po pojavljivanju ponudio dosta zanimljivih i raznovrsnih boraca, kao i sukob stare i nove škole, a sad je red došao na neka nova, ali i stara lica, među kojima se izdvaja jedan ženski lik, kojeg dugo nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << videli. Ali, ne radujmo se previše. Idemo, zato redom!

NetherRealm studio je novim Videom najavio Kombat Pack u kojem možemo videti i prvog borca, koji će stići 18. juna - Shang Tsung. Ovog borca igra isti glumac, koji je bio u njegovoj ulozi u Mortal Kombat filmu iz 90-ih godina, što je odlični način izazivanja nostalgije. U tom videu je prikazan i gejmplej ovog oduvek omiljenog borca, zajedno sa svim ubilačkim sposobnostima, koje nosi, i moramo priznati da nas očekuje pravo osveženje u odnosu na standardno krvoproliće. Shang Tsung čak ima i sposobnost preuzimanja oblika drugih boraca, koji su dostupni u igri.

Isti video je potvrdio dolazak još PET novih boraca - Sindel, Nightwolf, Spawn i još dva nepotvrđena, i sve ovo se poklapa sa informacijama, koje su u aprilu iskopane iz fajlova igre. Ovi nepotvrđeni borci su najverovatnije Terminator i neki od DC likova, iz igre Injustice 2, sa kojom Mortal Kombat često razmenjuje likove.

Nama je, pored zlog čarobnjaka, pažnju svakako privukla Sindel, koja se nakon višegodišnje pauze konačno vraća u Mortal Kombat igru, a jedva čekamo da vidimo u kojoj priči se obrela Kitanina majka. Zla čarobnica, sluga Šao Kana, poznata je po mnogo magija, kojih ima više nego drugi likovi (uključujući letenje), ali i po svojevrsnim završnim udarcima, koji su dosad uvek bili brutalni, pa ništa manje ne očekujemo ni ovaj put.

Sindel je, nažalost, skup “dodatak“, jer ćemo za ovih pet likova morati da izdvojimo čak 40 dolara na cenu originalne igre, osim, ako već korisnik nema PREMIUM verziju igre, koja uključuje i ovaj DLC besplatno.

Da stvar bude gora Sindel i ostale likove nismo još uvek imali priliku da vidimo u akciji, pa ćemo sačekati sa naručivanjem DLC-a unapred, dok se ne uverimo da je to - TO. Isto savetujemo i vama, jer će svi likovi, osim Shang Tsunga biti dostupni tek za nekoliko nedelja (zli čarobnjak kupce očekuje tek 18. juna).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.