Sarajevo Six misija u Hitman igri

Izvor: Mondo, 22.Mar.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo Six misija u Hitman igri

Novi, epizodni Hitman je od nedavno u prodaji i vratio nas je u sandbox dane iz Blood Money.

Na velikoj mapi smeštenoj u Pariz, sem glavne misije, možete izvršiti još sporednih misija, takozvane Contracts. Jedna od tih misija je ekskluzivna za Playstation 4 izdanje igre i nosi naziv The Sarajevo Six. Ovo je skup od šest misija koje će dolaziti, takođe, epizodično zajedno sa novim glavnim misijama za igru tokom kojih ćete loviti pripadnike paravojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << organizacije CICADA.

Našu recenziju novog Hitmana pročitajte na linku, a u nastavku pogledajte kako izgleda prva od ovih šest Sarajevskih misija. Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: Play! Zine.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.