Samo da ne dobijem OTKAZ!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo da ne dobijem OTKAZ!

Bacite pogled na igru, koja vam omogućava da se oprobate kao asistent pevačice Bijonse i pazite - otkaz je jedina sigurna stvar!

Jedan obožavalac pevačice Bijonse imao previše slobodnog vremena na Twitteru, pa je kreirao igru koja vas stavlja u ulogu asistenta ove pevačice. Ova igra nije kao većina ostalih koje opisujemo na našem sajtu, već predstavlja tekstualnu avanturu, koja je sačinjena od niza objava na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i ovo: Snimak o kojem priča ceo svet! (VIDEO)

Od samog početka, vi kao asistent imate dve ili više opcija u jednom scenariju, koje birate i tako napredujete dalje. U igri postoje situacije poput odabira vrste doručka za pevačicu, odabira osobe se kojom će pričati, sobe u kojoj će Bijonse odsesti i slične svakodnevne stvari, objašnjava Play! Zine.

Dobri izbori će vas voditi dalje kroz igru, a oni loši će vas dovesti do otkaza. Onako, zanimljiv projekat sa očiglednom porukom da kao asistent Bijonse možete očekivati samo otkaz.

Ovu avanturu možete isprobati na linku ispod i pratite dalje Twitter objave.

Being Beyoncé’s assistant for the day: DONT GET FIRED THREAD pic.twitter.com/26ix05Hkhp

— Green Chyna (@CORNYASSBITCH) June 23, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.