Izvor: Mondo, 17.Jul.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi pogled na novu Atari konzolu (FOTO, VIDEO)

Stigle su nam ekskluzivne slike nove Atari konzole koja će se zvati Ataribox.



Izvor: AtariBox.

Kompanija Atari na tržište se vraća novom konzolom o kojoj sad znamo nešto više.

Znamo da ste gladni svih detalja o igrama, specifikacijama, izgledu, novostima i svemu ostalom vezanom za Ataribox, ali nećemo još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otkriti sve! Odabrali smo put da vam pokažemo deo po deo nove konzole, kako biste mogli zajedno sa legendarnom zajednicom igrača da utičete na to kako će izgledati, raditi i biti korišćena naša Ataribox konzola. Spremni smo da slušamo, pišite nam i komentarišite“, napisao nam je Atari u mejlu u kojem su nam dostavili nove slike Ataribox konzole.

Ataribox konzola nove generacije imaće dizajn koji je vrlo sličan pređašnjim modelima konzola ovog proizvođača i Atari je to, kako tvrdi, uradio namerno - prepoznatljiv oblik, rebra na vrhu i sa strane, ali upakovani u moderan, minimalistički stil. Prednji deo može biti izrađen od drveta ili stakla, sadrži HDMI, četiri USB priključka i ulaz za SD kartice, ugostio je i svetleći Atari logo, zajedno sa svetlećim tasterima i ulazima za džojstike i opremu.

Prema poslednjoj tvrdnji iznetoj na premijeri dizajna konzole Ataribox, kompanija je otkrila da će biti podržane stare, ali i najavila nove Atari igre.

Kako vam se sviđa nova Ataribox konzola?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.