Prvi Modern Warfare 3 trailer

Izvor: Playsomnia.com, 24.Maj.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Modern Warfare 3 trailer

Nakon što je nedavno procurelo dosta informacija o novom Call of Duty-u, izbačen je i prvi zvaničan trailer. Logo igre aludira na Treći Svetski rat, tako da su glasine o globalnom konfliktu po svemu sudeći istinite. Osim toga, nema šta puno da se kaže - Call of Duty u poslednje vreme nije baš primer kako uneti inovacije u franšizu. Izgleda odlično, u svakom slučaju. Kraj trailera otkriva i datum izlaska - 8. novembar za sve tri platforme.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte trejler za "Modern Warfare 3"

Izvor: Blic, 25.Maj.2011, 11:05

Treći i poslednji nastavak igrice "Modern Warfare" pojaviće se na tržištu 8. novembra, a sinoć je na američkoj televiziji prikazan i prvi trejler za ovu igricu iz serijala "Call of Duty"...Trejler je prikazan u pauzi utakmice plej-ofa NBA lige između Dalas Maveriksa i Oklahoma Siti Tandera, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.