Prve slike nove PlayStation konzole

Izvor: Mondo, 22.Avg.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve slike nove PlayStation konzole

Mnogo manja, zaobljenija…

Svima je jasno da Sony sprema svoje odgovore na Microsoftove Xbox One S i Scorpio konzole, a 7. septembra će zvanično prikazati šta su to krčkali sve ovo vreme. Međutim, informacije i slike smanjene PS4 konzole su pre vremena izašle u javnost.

Prva igra na PlayStation 4 slim - slavljenička!

PlayStation VR komplet: detalji i cene

Naime, jedan Twitter korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se domogao prvog primerka „slim“ konzole i objavio je nekoliko fotografija kao i poređenje sa ”normalnim” PS4. Primećuje se nastavak trenda koji je Sony imao sa PS3 i njegovom „slim“ verzijom u kome je klavir-sjajnu crnu plastiku zamenila teksturirana mat površina i umesto senzorskih tastera postoje regularni. Takođe, uklonjeno je svetlo sa gornje površine konzole (indikator modova radi isto).

Po informacijama koje su procurele, ova konzola bi u prodaji trebalo da se nađe uskoro, kroz svega nekoliko nedelja, a dolaziće sa 500 GB interne memorije, mada je realno očekivati da će biti barem još jedan model sa 1 TB hard diskom.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.