Project Cars 3 će biti revolucija i potpuno ludilo

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Project Cars 3 će biti "revolucija i potpuno ludilo"

Tako makar najavljuju kreatori igre, koji kažu da će PC3 “obrnuti igru“ u svakom smislu.

Direktor Slightly Mad Studios-a na Twitter mreži je objavio da će Project Cars 3 biti savršenstvo i igra od koje će postojati pre i posle. Znamo da ove reči zvuče kao preterivanje, ali tako ne misli Ian Bel, direktor SMS-a: “Mogao bih odmah da budem optužen za prevelik optimizam i preterivanje, ali ovo će promeniti igre. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je već sad nešto epski veliko i objavićemo ga kad budemo spremni“, napisao je.

Ako želite u procentima da znate koliko će Project Cars 3 biti  bolji od Project Cars 2 imamo i to - čak 200 posto, što je još jedna izjava čelnima SMS-a, koju je uputio fanovima, nakon što su ga pitali šta to može u PC3 da bude toliko bolje u odnosu na PC2.

Oglasili su se i pojedini vozači, koji su učestvovali u različitim fazama igre, napominje TweakTown, koji su potvrdili ovo što Bel tvituje. Mi ćemo morati da sačekamo Gamescom 2019, kako bismo eventualno imali priliku da vidimo šta to sjajno Project Cars 3 donosi…

Šta vi očekujete od ove igre?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: PS360HD.



Izvor: Project Cars/Namco-Bandai.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.