Patricia IV Impresionira - Prvi Pogled

Izvor: SvetIgara.net, 23.Jun.2010, 04:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patricia IV Impresionira - Prvi Pogled

Patrician IV ce se i dalje igrati u srednjevekovnoj Evropi izmedju Engleske na zapadu i Rusije na istoku, koja zahvata severnu Evropu i balticku regiju.
Kada zapocnete svoju karijeru kao skromni bakalin, vas cilj je da, po mogucstvu postanete najbogatiji trgovac u Evropi i sef Hazna - prve medjunarodne trgovacke koalicije i verovatno kolevke globalne trgovine, zahvaljujuci naporima za unapredjenje trgovine, ne samo u razlicitim selima (obicno vodjenim od strane gradjanina zatvorenog misljenja koji ubira poreze zelenaški da spreči stranu robu da ometa lokalnu ekonomiju), ali u različitim zemljama širom sveta koristeci čuda okeanske plovidbe.

Nastavak na SvetIgara.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetIgara.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetIgara.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.