Izvor: Mondo, 22.Jun.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PES 2018: Kako da igrate World Cup mod (VIDEO)

Ko čeka - dočeka! Evo World Cup dodatka za PES 2018 igru.

Kad Konami nije u mogućnosti, poput EA Sports za FIFU 18, da omogući zvaničan World Cup dodatak, onda to završe obožavaoci igre. Za PES 2018 je već je dostupno nekoliko kvalitetnih WC modova, za čiju instalaciju postoje i video uputstva. Za neke ćemo vam dati linkove, a za neke od njih ćemo vam prikazati i video.

Na vama je da odaberete vrstu fajla tj. nezvanične dopune za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igru i igrate sa ekipom World Cup kad god poželite i kroz PES 2018:

- PES World PES 2018 World Cup 2018 je dobar za PlayStation 4 igrače

- PTE patch je još bolji izbor za PC igrače

- PES 2018 Smoke Patch X20 - World Cup Edition je još jedna alternativa za PC.

Kako FIFA pravi sve veći iskorak u odnosu na PES što se licenci i zvaničnih sadržaja liga, fudbalera i stadiona tiče, ovo je odličan “korisnički kreiran“ sadržaj, koji PES-u daje novu dimenziju i mogućnost da i dalje bude relevantan u odnos na konkurenciju.

Javite utiske i pratite Svetsko prvenstvo na MONDU redovno!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Del Choc



Izvor: ScorpionVideo75

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.