Objavljen datum The International 6

Izvor: Mondo, 04.Apr.2016, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen datum The International 6

Ukoliko ste zainteresovani, karte će biti u prodaji već ove nedelje.

Foto: Dota2/Printscreen The International 6

Najiščekivaniji događaj Dota2 eSports sezone, The International 6, biće održan od 8. do 13. avgusta u već domaćoj KeyAreni u Sijetlu. Kvalifikacioni proces počinje odmah posle Majora u Manili. Otvorene kvalifikacije će biti održane 21. juna, a regionalne 25. istog meseca.

Pored datuma održavanja turnira, Valve je objavio i cene karata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Prva četiri dana će koštati 75 dolara, dok će vikend karta biti 100 dolara. Karte će biti u prodaji od 7. aprila.

Zanimljivo je da Valve ove godine nema VIP karte, ali je pripremio specijalne nagrade za fanove koji prisustvuju događaju. Kada vaš Event ID linkujete sa vašim Steam nalogom, svaki put kada se desi First Blood na turniru, postoji šansa da dobijete jedan od 500 jedinstvenih immortal item-a iz Secret Shop-a. Informacije o linkovanju naloga, Valve će objaviti kasnije ove godine.

Ostale informacije o kartama možete pronaći na Dota2 blogu.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.