Nakon CS:GO i DotA 2 dobila Winter Battle Pass

Izvor: Mondo, 02.Feb.2016, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon CS:GO i DotA 2 dobila Winter Battle Pass

Kao što smo navikli u CS:GO, a od prošle godine i u Team Fortress 2, Dota 2 je dobila sezonsku propusnicu sa meta igrom koja će trajati nekoliko meseci.

Winter Battle Pass dolazi sa kozmetičkim dodacima u vidu skinova za heroje koje osvajate kroz questove kao i ShanghaiCompendium ukoliko želite da pratite ovaj turnir. Propusnica se plaća, i to osam dolara, a evo i šta sve uključuje:

- sistem questova sa brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadacima za Carry, Solo i Support heroje

- osvajanje ingame nagrada i globalno otključavanje dodataka za heroje

- klađenje na ishode turnira - nedeljno dobijate 1.000 tokena kojima se kladite na ishod mečevai i povećavate osvojeni exp, a možete ih trošiti na napojnice saigračima

- nova dostignuća

- zimski teren i

- snimci su za vlasnike Winter pass dostupni 3 meseca umesto 10 dana.

Tu su naravno i nove kutije sa kozmetičkim dodacima koje daju sve bolji loot što ih više otvorite, kao i novi kurir, wardovi i animacije. Valve još nije najavio do kada će trajati ova propusnica, ali se pretpostavlja oko 3 meseca. Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu odakle je moguća i kupovina.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.



Izvor: World Of Warcraft Legion.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.