Najskuplja igra svih vremena stiže na PC?!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplja igra svih vremena stiže na PC?!

Je li Destiny i dalje u planu za PC?

Foto: Promo/MONDO portal. Destiny stiže 9. septembra!

Iako je u startu bilo najava da će se Destiny u jednom trenutku pojaviti i za PC platformu, Bungie jako dugo ništa nije izjavio na ovu temu a ovaj hibridni MMO FPS već skoro dve godine ima milione konzolnih igrača.

Ipak, tračak nade za željne Destiny-a na PC-u dolazi u vidu novog oglasa za posao u Bungie koji traži PC compatibility testera koji ume da testira >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naslove na raznoraznim PC konfiguracijama, da proveri da li projekti i igre rade na njima, da ima "oko za detalje" i da je tehnički potkovan.

Imajući u vidu da je Destiny za Bungie trenutno glavni projekat, čini da se da je jasno o čemu se ovde radi, ali ipak ne bi trebalo ni žuriti sa zaključcima

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.