Izvor: Mondo, 04.Jan.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprodavanije PC igre 2018. godine

Listu najprodavanijih igara izašlih tokom 2018. sastavio je jedan od najpopularnijih sajtova - GamesDeal.

GamesDeal je izašao sa svojom godišnjom listom najprodavanijih i najpopularnijih igara, izdatih tokom 2018. godine, među kojima se izdvojilo osam naslova.

“Bila je ovo sjajna godina za video igre. Avanture otvorenih svetova su dominirale, ali je interesantno to što su igrači sve više zainteresovani za igre sa dobrom pričom i narativno, kao i za ostvarenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja unose svežinu i nove elemente u prepoznatljive žanrove.

Vodeći se prodajom i popularnošću PC igara izdatih u 2018. GamesDeal je proglasio najboljih osam sledećim redosledom:

- Red Dead Redemption 2

- Call of Duty: Black Ops 4

- Assassin'Creed Odyssey

- Monster Hunter: World

- Far Cry 5

- FIFA 19

- Battlefield V i

- Shadow of the Tomb Raider.

Sjajna stvar je to što o svakoj igri imate priliku da pročitate više u našim vestima i opisima (klik na link svake vodi vas tamo), a još bolje je to što su sve ove igre na GamesDeal sajtu na popustu do 55 odsto! Požurite, ugrabite ih dok praznici traju.

Naravno, ovo je samo jedna od godišnjih listi, koja nam se učinila zanimljivim za PC igre.

Koju biste vi igru stavili na listu ili je izbacili odavde?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Najprodavanije igre 2018. godine

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019

Listu najprodavanijih igara izašlih tokom 2018. sastavio je jedan od najpopularnijih sajtova - GamesDeal...GamesDeal je izašao sa svojom godišnjom listom najprodavanijih i najpopularnijih igara, izdatih tokom 2018. godine, među kojima se izdvojilo osam naslova...Bila je ovo sjajna godina za video...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.