Moć ove igre je PREKO 9000!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moć ove igre je PREKO 9000!

Kame-Hame-HAAAAAAA! Nova Dragon Ball igra izlazi i izgleda kao preslikana sa poznatog i voljenog anime serijala

Ako ste voleli Dragon Ball kao mlađi, a jeste, i ako ga volite i dalje, a volite, onda će vas oduševiti predstojeća Dragonball FighterZ igra. U pitanju je 2.5D tabačina japanskog studija Arc System Works, a koji će izdati Bandai Namco, u 3 na 3 formatu. Igra izgleda kao da je direktno prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz DBZ-a, sa majstorskim potezima, energetskim zracima, projektilima, tučama u vazduhu, ludim kombo udarcima, teleportovanjem, suludo brzim izbegavanjem, Super Sayan formama, i prelepim tranzicijama scena i video sekvencama kao iz anime epizoda uz koje smo odrasli.



Izvor: BANDAI NAMCO Entertainment Europe

Igra je kako smo rekli 2.5D, što je u suštini 2D klasična tuča, ali sa čestim 3D efektima raznih poteza i raznim uglovima kamera tokom sinematika, kojih ima gomila i koji izgledaju moćno. Igra se očekuje početkom 2018. godine na PS4, Xbox One i PC platformama, a do tada ćemo sigurno saznati još detalja, prvenstveno oko boraca i njihovog broja. Za sada znamo da će u igri biti Goku, Gohan i Vegeta od heroja, kao i Cell, Frieza i Majin Buu, od zlikovaca.

Da li ste i vi fan ovog serijala? Koga biste vi voleli videti u igri?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Bandai Namco Entertainment America

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.