Indie igre sa Sony E3 prezentacije

Izvor: Playsomnia.com, 11.Jun.2013, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indie igre sa Sony E3 prezentacije

Sony je odvojio nekoliko minuta za indie igre na svojoj konferenciji. Svi prikazani naslovi će prvo izaći za PS4 što se tiče konzola i ima tu zanimljivih igrica. Transistor je nova igra iz Supergiant Games-a koja i liči na Bastion, tu je i remake Oddworlda, Octodad, Don't Starve i druge. Playstation 4 će između ostalog biti priklonjen indie sceni i pružiće mogućnost samostalnog izdavanja igara.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Playstation Vita igre na E3 2013

Izvor: Playsomnia.com, 11.Jun.2013

Neki će možda reći da Playstation Vita ispred sebe nema baš svetlu budućnost, ali Sony uporno tvrdi drugačije. Po njima konzola tek počinje svoju karijeru, i igre ćemo tek videti. Tokom sajma E3 je u znak toga najavljeno još nekoliko igara za Vitu, sa novim informacijama i trailerima. Killzone:...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.