Prva snimljena gamer histerija ikad?

Izvor: Playsomnia.com, 23.Avg.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva snimljena gamer histerija ikad?

Ako skočite u nastavak videćete klip u kojem mladić iz 1989. godine pokušava da nam pokaže 16-bit Border Lands igru za Amigu, ali se stvar malo zakomplikovala. Usput da vas podsetimo da za mesec dana izlazi Borderlands 2 za PC, Playstation 3 i Xbox 360. Ako volite loot u igrama i pucanje radi pucanja ovo je igra za vas.
Opširnije...

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Am Alive u septembru i za PC

Izvor: Playsomnia.com, 23.Avg.2012

Survival horor I Am Alive izlazi 13. septembra za PC preko Steam-a i drugih digitalnih distributera. Nakon Xbox 360 i Playstation 3 izdanja konačno će i PC igrači dobiti ulogu čoveka koji pokušava da nađe svoju porodicu nakon "događaja". Igra će osim grafike u većoj rezoluciji imati i easy mode...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.