Izvor: Mondo, 16.Jun.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gears 4: Zahuktaće se rat, četvrti put!

Microsoft je na E3 imao najbolje moguće vesti za Gears of War fanove.



Izvor: Xbox

Kao prvo, nešto o čemu se već duže vreme pričalo, otkriveni su detalji u vezi Gears of War: Ultimate Edition. Radi se o rimejk prvog Gears naslova za Xbox One. Igra će sadržati oko 90 minuta dodatne kampanje i unapređeni multiplayer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - pre svega sa 60 FPS, novim modovima, dedicated serverima, svim dosadašnjim DLC-ovima i drugim sitnim unapređenjima.

Možda i udarni momenat cele Microsoftove E3 prezentacije je bilo premijerno prikazivanje Gears of War 4. Imali smo priliku da vidimo zaista pravi prikaz igre, sa dugačkom gameplay sekcijom. Novi tim je sastavljen od muškog i ženskog lika koje do sada nismo videli u Gears naslovima. Live demo nam je prikazao prilično mračnu atmosferu, ali i tradicionalni cover based gameplay koji je ovaj serijala u dobroj meri i definisao.

Gears of War 4 će biti jedan od glavnih ekskluzivnih naslova za Xbox One sledeće godine za prazničnu sezonu, kada je zakazan izlazak na tržište. Pogledajte gamplay demonstraciju od preko 6 minuta i pratite E3 s nama uživo, zahvaljujući podršci KlanRUR i Play! ekipe, koja je u Los Anđelesu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.