GOG.com novine

Izvor: Playsomnia.com, 18.Okt.2012, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOG.com novine

GOG.com ovih dana slavi svoj četvrti dođendan, a u znak toga su spremili nekoliko iznenađenja. U okviru današnje prezentacije su najavili svoje planove za naredni period: vlasnici Mac računara će od danas moći da igraju Witcher 2 i još pedesetak igara, a mnogi su trenutno upola cene. Spomenuli su i novu igru na kojoj radi CD Projekt RED i koja će biti bazirana na stonom RPG-u Cyberpunk 2020, ali osim toga nisu otkrili ništa od detalja. Witcher 2 će uskoro dobiti i alat za modovanje REDkit - trenutno je u zatvorenoj beti, a planirano je da bude dostupan negde tokom sledeće godine.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CD Project RED Konferencija, najavljen Cyberpunk 2077

Izvor: GameInfusion.net, 19.Okt.2012, 16:54

 .  . Razvojni tim koji stoji iza uspešnih The Witcher igara, održao je danas konferenciju u glavnom gradu Poljske – Varšavi..  . CD Project je objavio nekoliko novih informacija vezanih za predstojeću igru, „Dark Fantasy“  RPG-u nastalom po motivima stone igre Cyberpunk 2020. Ovaj...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.